Resultaten voor symptomen

symptomen
Symptomen van dementie Alzheimer Nederland.
Iemand met beginnende dementie kan spullen op vreemde plekken leggen. Bijvoorbeeld een portemonnee in de koelkast of een boek in de oven. Hij raakt spullen kwijt en kan niet meer achterhalen waar hij ze gelaten heeft. Meer over spullen kwijtraken bij dementie. Voor iemand met dementie kan het lastig zijn om situaties in te schatten en keuzes te maken. Hij kan aanbiedingen slecht beoordelen en grote sommen geld uitgeven. Bijvoorbeeld als hij teveel boodschappen koopt of spullen die hij niet nodig heeft. Meer over beoordelingsvermogen en dementie. Terugtrekken uit sociale activiteiten. Iemand kan problemen hebben met sociale activiteiten, zoals zijn hobby's, sport en gesprekken. Hij trekt zich vaker terug en onderneemt minder dan voorheen. Ook kan hij urenlang voor de televisie zitten en veel langer slapen dan gewoonlijk. Meer over dementie en sociaal gedrag. Veranderingen in gedrag en karakter. Het komt voor dat iemand met dementie ander gedrag gaat vertonen. Hij kan verward, achterdochtig, depressief of angstig worden. Zonder duidelijke aanleiding kan zijn stemming omslaan. Ook het karakter verandert. Hij kan soms dingen doen die hij anders nooit deed. Meer over veranderd gedrag. Een van de symptomen van dementie is onrust.
Symptomen depressie: waaraan herken je een depressie? Mentaal Beter.
Niet alleen de symptomen van een depressie, maar ook de oorzaken en gevolgen verschillen per persoon. Gelukkig is een depressie in de meeste gevallen bij zowel jong als oud goed te behandelen. Wil je weten of jij of je kind symptomen van een depressie vertonen?
Symptomen bij keelkanker.
Zoals een keelontsteking, of een poliep in de keel. Daarom denken artsen niet altijd meteen aan keelkanker. Hierdoor wordt de ziekte vaak pas laat ontdekt, als er al uitzaaiingen zijn. Andere symptomen bij keelkanker. Andere symptomen die op keelkanker kunnen wijzen.:
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: Symptomen. sympt oo m het; o; meervoud: symptomen 1 verschijnsel waaraan een ziekte, een probleem te herkennen is. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
Chlamydia Soa Aids Nederland.
Wat zijn de symptomen van chlamydia? Vaak voel je niets van chlamydia, en heb je geen klachten. Soms heb je wel klachten. Je kunt deze klachten krijgen 1 tot 3 weken nadat je chlamydia hebt gekregen. De klachten zijn voor vrouwen en mannen verschillend. Klachten bij vrouwen.: Pijn bij het plassen. Een branderig gevoel bij het plassen. Pijn en bloed uit je vagina tijdens of na het vrijen. Bloed uit je vagina als je niet ongesteld bent.
Symptomen en diagnose Stichting ALS Nederland.
Stichting ALS Nederland Wat is ALS Symptomen en diagnose. Wat is ALS. Bij de zenuw/spierziekte ALS vallen steeds meer spieren uit omdat zij geen prikkels meer ontvangen vanuit de zenuwcellen die de spieren aansturen. Welke symptomen horen daarbij en hoe wordt de diagnose gesteld?
Symptomen en klachten door CVI Bartiméus, voor mensen die slechtziend of blind zijn.
Symptomen en klachten door CVI. Kinderen met een cerebrale visuele stoornis CVI ervaren problemen met het kijken en de verwerking van het zien.De klachten en symptomen kunnen verschillend zijn per persoon. Hieronder vind jevoorbeelden van problemen die een kind met CVI kan ervaren.
Affiche: Herken de symptomen van COVID-19 Zorg en Gezondheid.
Vlaamse sociale bescherming. Affiche coronavirus: herken de symptomen. Affiche coronavirus: herken de symptomen. pdf bestand Affiche COVID-19: herken de symptomen 52 kB. Deze affiche lijst de belangrijkste symptomen van COVID-19 op. Heb je klachten? Neem dan onmiddellijk contact op met je huisarts.

Contacteer ons