Meer resultaten voor aftrekbaar

aftrekbaar
Zijn relatiegeschenken aftrekbaar? Anita van Gelder.
Welk deel is aftrekbaar? 80% van de uitgaven voor relatiegeschenken is aftrekbaar, 20% wordt aan het einde van het boekjaar fiscaal gecorrigeerd en weer opgeteld bij de winst. Als je heel veel gemengde kosten hebt, dan kun je er ook voor kiezen om een vast bedrag te corrigeren.
Zijn de onderzoeken van Prescan zakelijk aftrekbaar? Prescan.
Home Veelgestelde vragen Zijn de onderzoeken van Prescan zakelijk aftrekbaar? Zijn de onderzoeken van Prescan zakelijk aftrekbaar? Ja, preventief medisch onderzoek zoals de bodyscan is voor ondernemers vaak aftrekbaar voor de belasting. Om in aanmerking te komen voor aftrek van de ficus, moeten de onderzoeken in het belang van de voortzetting van de onderneming zijn.
Kosten van aankoopmakelaar aftrekbaar? Excellent Finance.
Hij zorgt dat de aankoop stap voor stap goed geregeld wordt. Ook voor hypotheekadvies kun je bij hem terecht, hij werkt samen met ervaren hypotheek specialisten. Bij Excellent Finance vind je alle specialisten onder één dak. Het kopen van een huis goed regelen bied je later veel financiële rust en vrijheid. Plan een vrijblijvend adviesgesprek met onze aankoopmakelaar en ontdek de voordelen. 0 reacties op Zijn de kosten van een aankoopmakelaar aftrekbaar?
Voorbelasting Wat is het en wanneer is het aftrekbaar?
Dit is misschien een open deur; u mag alleen btw aftrekken als voorbelasting als u een factuur ook daadwerkelijk betaald heeft en u de goederen of diensten op de factuur heeft ontvangen. Over aankopen die u koopt voor privégebruik, mag u geen btw aftrekken.
Zorgkosten aftrekbaar Overzicht en tips aftrek zorgkosten 2021 Geld.nl.
In dit artikel lees je precies welke specifieke zorgkosten aftrekbaar zijn en aan welke voorwaarden je moet voldoen. Welke zorgkosten zijn aftrekbaar in 2021? In het onderstaande overzicht zie je precies welke zorgkosten aftrekbaar zijn in 2021. De kosten zijn alleen aftrekbaar als je er geen vergoeding voor hebt gehad vanuit je zorgverzekering of een andere regeling.
De bedrijfskosten aftrekken van de winst.
De uit zakelijk oogpunt gemaakte kosten zijn vrijwel altijd aftrekbaar, zolang het binnen redelijke grenzen plaatsvindt en deze noodzakelijk zijn voor de uitoefening van uw onderneming. Voor het toestaan van de aftrekpost wordt alleen rekening gehouden met het zakelijk motief, er vindt dus geen toetsing plaats.
Giften FOD Financiën.
Als het bedrag van uw belasting lager is dan het bedrag van de vermindering omdat uw inkomsten en dus ook het bedrag van uw belasting erg laag zijn heeft u slechts recht op een belastingvermindering die zich beperkt tot het bedrag van uw belasting.
Download aftrekbare kosten eigen woning.
De rente van je hypotheek is aftrekbaar. Kies je voor wel of geen maandelijkse teruggave? Lees de voor en nadelen. Van hypotheekadvies tot een bouwkundige keuring: ontdek hoe we jou kunnen helpen bij het kopen van woning. Bekijk onze diensten.

Contacteer ons