Resultaten voor oplader

oplader
Hardware Info.
Hardware Info is onderdeel van DPG Media. Onze sites en apps gebruiken cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie onder andere om je een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren, en deze informatie toevoegen aan bezoekersprofielen.
De juiste opladers voor jouw Galaxy Samsung NL.
Ben je een nieuwe Galaxy gebruiker of je beschikt nog niet over een oplader van een eerder op de markt gebracht smartphone, koop dan een oplader of draadloze oplader via de website van Samsung. Ga voor meer informatie over verschillende laders naar de sectie: Wat" voor soort oplader moet ik gebruiken."
Eén oplader voor alle telefoons: EU wil fabrikanten onder druk zetten RTL Nieuws.
Zo leveren die opladers een jaarlijkse afvalberg op van 51.000 ton. Het gaat daarbij onder andere om opladers die mensen niet meer nodig hebben, omdat hun nieuwe telefoon met een nieuwe oplader komt die niet werkt op hun nieuwe toestel.
iPhone draadloze opladers Amac.
Draadloze iPhone oplader kopen bij Amac. Koop jij een wireless charger online voor jouw iPhone bij Amac, dan wordt deze gratis thuisbezorgd. Ook kan je ervoor kiezen om je bestelling gratis af te halen in één van onze 50 Amac Stores.
Multi oplader opladers adapters kopen? BESLIST.nl Ruime keus!
CX803 10W QI standaard multi-port USB draadloze snel opladen oplader voor Apple Samsung. Specificatie: QI draadloos opladenDe stroom van de input/voltage: 5V/2A 9V/1.67 aUitgangsstroom/voltage: 5V/1A 9V/1AVerm ogen: 10 W/7 5 W/5 WOpladen afstand: 8mmKleur: zwartGewicht: 130 gGrootte: 110 x110x17mmProductoverzicht: product instructie data kabel.
Elektrische fiets lader kopen? Oplader voor fietsaccu universele.
Hoe hoger het amperage des te sneller de accu oplaadt. Een lader binnen deze standaard amperages is niet schadelijk voor uw accu, als uw huidige elektrische fiets oplader een amperage heeft van 2A dan kunt u zonder accuschade kiezen voor een lader elektrische fiets van 3A.
Intelligent opladen met de mobiele oplader van Leitz.
Van je iPhone of tablet tot je MP3-speler, elk apparaat heeft zijn eigen oplader nodig. Bespaar ruimte en laat al je iPhone, USB en andere opladers thuis. Met de handige, mobiele oplader van Leitz zit je gebeiteld. Bestel hem nu!
opladers - verschillende opladers - HEMA.
Is het tijd voor een nieuwe oplader, wil je jezelf trakteren op een leuker exemplaar of gun je jezelf het gemak van een duo-laadkabel? Shop een laadsnoer en oplader voor je thuiskantoor, in je tas of op reis bij een van onze winkels bij jou om de hoek.

Contacteer ons