Meer resultaten voor kosten

kosten
Doorlooptijd en kosten Registratie BIG-register.
U bevindt zich hier: BIG-register Registratie Registreren met Nederlands diploma Doorlooptijd en kosten. Zoeken binnen BIG-register Zoek. Doorlooptijd en kosten. Het afhandelen van een aanvraag voor registratie in het BIG-register met een Nederlands diploma mag volgens de wet maximaal 8 weken duren.
Kosten - KBvG.
Nasalaris: kosten voor bijvoorbeeld het bestuderen van het vonnis, het informeren van de schuldeiser en het bespreken van het executietraject, voorafgaand aan het betekenen. Verschotten van derden: kosten voor het inschakelen van een derde, bijvoorbeeld voor inhuur van een slotenmaker.
Mag mijn instelling extra kosten verplicht stellen naast collegegeld? Inspectie van het onderwijs.
Hogescholen en universiteiten mogen de kosten die voortvloeien uit wettelijke verplichtingen, zoals het verzorgen van onderwijs en het afnemen van tentamens, niet doorberekenen aan studenten. In bepaalde gevallen is er echter wel ruimte voor instellingen om een extra bijdrage te vragen.
Kosten van beleggen Informatie over advieskosten bij financieel advies AFM Consumenten.
Banken, beleggingsadviseurs en vermogensbeheerders moeten beleggers inzicht geven in alle kosten die bij hun belegging komen kijken. Afhankelijk van de beleggingsdienst die je kiest en de keuzes van de aanbieder, kun je als belegger verschillende soorten kosten tegenkomen. Dat zijn kosten voor de dienstverlening en kosten voor de beleggingsproducten.
Tijdens het eigen risico dragen WGA UWV Werkgevers.
Sommige kosten vergoedt UWV, zoals kosten voor het aanpassen van de werkplek. Ook bij ontslag verantwoordelijk voor re-integratie. Als u uw werknemer ontslagen heeft, blijft u risicodrager voor hem. U blijft dus verantwoordelijk voor zijn re-integratie en u betaalt de kosten hiervan.
Kosten, geldigheidsduur en facturatie UZI-pas UZI-register.
Ga direct naar inhoud. U bevindt zich hier: UZI-register UZI-pas Kosten, geldigheidsduur en facturatie. Zoeken binnen UZI-register Zoek. Kosten, geldigheidsduur en facturatie. Wij berekenen alleen de kostprijs van uw pas.De facturatie verloopt via het bedrijf Cannock. De kosten vaneen UZI-pas bedragen 255 euro.
Kan ik de kosten declareren die ik maak in verband met extra te nemen maatregelen vanwege het coronavirus? Nederlandse Zorgautoriteit.
Kosten die gemaakt worden om patiëntenstromen goed te scheiden. Kosten voor zorgcapaciteit die bewust en actief leeg en beschikbaar gehouden wordt voor coronapatiënten. Kosten voor extra gecreëerde zorgcapaciteit voor coronazorg als dit is gebeurd op verzoek van het ROAZ/RONAZ en andere daartoe aangewezen organisaties of op grond van afstemming in ROAZ-verband.
Hoekstra: contant geld moet blijven, pinnen mag consument niet te veel kosten Geld AD.nl. Weer. AD logo. AD logo. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Mail. Mail. Whats App. Sluit. Play. Play. Play. Play. AD logo. Facebook. Quote. Pi
Hij hoopt dat banken zelf tot afspraken met de DNB kunnen komen, maar sluit niet uit dat hij zelf gaat ingrijpen: Als, dat onverhoopt niet lukt, dan overweeg ik wetgeving, ook op het terrein van de verdeling van de kosten, ten einde de toegang tot contant geld te waarborgen.

Contacteer ons